BB Minaqua apsolutni šampion kvaliteta

Bez autora
May 21 2013

Na jubilarnom 80. međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji se održava u Novom Sadu, kompanija BB Minaqua je proglašena Apsolutnim šampionom kvaliteta, četvrti put zaredom.U kategoriji mineralne vode i bezalkoholna pića Komisija za ocenjivanje potvrdila je visokim ocenama vrhunski kvalitet proizvoda kompanije BB Minaque, čime je ova kompanija zasluženo ponela titulu Apsolutni šampion kvaliteta.

BB Minaqua apsolutni šampion kvalitetaNa jubilarnom 80. međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji se održava u Novom Sadu, kompanija BB Minaqua je proglašena Apsolutnim šampionom kvaliteta, četvrti put zaredom.

U kategoriji mineralne vode i bezalkoholna pića Komisija za ocenjivanje potvrdila je visokim ocenama vrhunski kvalitet proizvoda kompanije BB Minaque, čime je ova kompanija zasluženo ponela titulu Apsolutni šampion kvaliteta.

Najveće priznanje Novosadskog sajma kompanija BB Minaqua je osvojila četrvrti put zaredom i ovo priznanje predstavlja krunu konstantnog truda usmerenog na postizanje vrhunskog kvaliteta proizvoda, praćenjem najnovijih tehnoloških trendova i inovacija, kao i kvalitetnih kadrova.

Lekovita voda bogata prirodno rastvorenim jodom je deo dugogodišnje tradicije grada Novog Sada, a postala je i deo naših porodica, veselja i svakodnevnog života.

Ono što proizvode Minaqua izdavaja i čini ih posebnim jeste sadržaj prirodno rastvorenog joda, koji svojim svojstvima utiče na koncentraciju i pamćenje ali i zdravlje celog organizma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik